top of page

Referencer

`Vi havde brug for en hurtig erstatning til min EA indtil vi fandt en mere langsigtet løsning. Vi fik anbefalet Diana, hun var meget fleksibel og kunne tiltræde allerede ugen efter.

 

Hun har rigtig meget erfaring og kunne derfor gå direkte ind og tage over på mange opgaver. Hun er vant til at skulle træde ind som konsulent og arbejder derfor superselvstændigt og kompetent. Hun er god til at navigere i et travlt miljø med mange bolde i luften og samtidigt bevare overblikket.

Jeg ville ikke tøve med at række ud til Diana igen, hvis vi får brug for det.´

Cobham Satcom 
Christophe Duret

CEO

`Vi har i efteråret 2023 haft muligheden for at arbejde sammen med Diana Savino.

I forbindelse med, at en nøglemedarbejder stoppede, havde vi behov for at finde en midlertidig løsning til at være kontaktperson for den pågældende kunde, samt procesdokumentere alle ordre- og arbejdsgange. Dette for at sikre en optimal overlevering til den nye interne medarbejder. Begge opgaver klarede Diana til perfektion.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana til opgaver af denne karakter. Hun er yderst struktureret, pligtopfyldende, dygtigt til kunde interaktion og sidst men ikke mindst, utrolig hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger.

 

Måtte der være behov yderligere information, skal du/I være velkomne til at kontakte undertegnede´.

AHT Cooling Systems Nordic ApS
Martin Wood Pedersen
Managing Director

`Vi har haft den store fornøjelse at have Diana fast tilknyttet igennem 12 måneder. De mangeartede administrative opgaver, marketingaktiviteter og forskellige events har krævet ekstra hænder.

Dianas tilgang har været topprofessionel, fleksibel og særdeles kompetent. Både kunder og internt i virksomheden har vi bemærket, hvor smidigt opgaverne er blevet løst på højt niveau.

 

Vi kan kun give Diana de absolut bedst anbefalinger’.

 

Customer Agency
Carsten Rothmann

Chief Commercial Officer

bottom of page