top of page

Diana Savino

4S3A5311-Portræt.jpg

Jeg har en organiseret og målrettet personlighed, hvor planlægning, koordinering og gennemførelse af opgaver giver mig glæde og tilfredsstillelse. Jeg værdsætter den proces, det kræver at nå et mål, og den følelse der kommer ved at levere et veludført stykke arbejde, som andre kan drage fordel af og sætte pris på.

Min erfaring med administrative opgaver er kommet gennem mange år i forskellige roller som projektleder, sektionsleder, teamleder, sekretær, receptionist og underviser. Disse erfaringer har bidraget til min passion for at skabe meningsfulde resultater og afspejler min dedikation og engagement i det, jeg gør. Jeg er pålidelig og vedholdende i mine stræben efter at opnå mine mål.

Min ledelses- og planlægningsevner blev allerede udviklet tidligt, da jeg som 15-årig begyndte at undervise i akrobatik. Det var en rolle jeg udførte i 22 år. Udover at bruge tid på at undervise, blev der også lagt utallige timer i planlægning og koordinering af opvisninger, samt træningsture til udlandet med mit hold.

Privat er jeg gift og har 2 børn på henholdsvis 17 og 21 år. Udover at sætte pris på tid med familie og venner, bruger jeg også tid på at handle med aktier, noget jeg har gjort i mere end 20 år. Sidst men ikke mindst , så elsker jeg at rejse og udforske verden.

bottom of page